fredag den 27. januar 2012

Candyman


Jeg elsker Johan Bülows A-lakridser, og kan tømme en dåse selv. Men for lidt tid siden søgte jeg lidt på nette, og pludselig fandt jeg en opskrift på hjemmelavede A-lakridser.

Det skal du bruge:
200 g finsk lakrids
150 g mælkechokolade
Lakridspulver
  1. Smelt chokoladen i et vandbad, gem lidt chokolade(1/4) som du blander i når chokoladen er smeltet.
  2.  Vent ca. 10 min så chokoladen kan stivne en smule.
  3. Kom lakridserne ned i chokoladen, og dæk dem til, gerne med to gafler.
  4. Kom 2 spsk. lakridspulver ned i en beholder med låg.
  5. Derefter kommes lakridserne med chokolade ned i dåsen, kom låg på og ryst let, så lakridserne bliver dækket.
  6. Klar til spisning.
De smager helt fantastisk, det eneste dårlige er kalorie indtaget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar