Jeg elsker Johan Bülows A-lakridser,
og kan tømme en dåse selv. Men for lidt tid siden søgte jeg lidt på nette, og
pludselig fandt jeg en opskrift på hjemmelavede A-lakridser.
Det skal du bruge:
200 g finsk lakrids
150 g mælkechokolade
Lakridspulver
- Smelt chokoladen i et vandbad, gem lidt chokolade(1/4) som du blander i når chokoladen er smeltet.
- Vent ca. 10 min så chokoladen kan stivne en smule.
- Kom lakridserne ned i chokoladen, og dæk dem til, gerne med to gafler.
- Kom 2 spsk. lakridspulver ned i en beholder med låg.
- Derefter kommes lakridserne med chokolade ned i dåsen, kom låg på og ryst let, så lakridserne bliver dækket.
- Klar til spisning.
De smager helt fantastisk, det eneste
dårlige er kalorie indtaget.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar